Om oss - Bakst & Bryggghuset

BAKERI - KONDITORI - LUNSJMAT
BAKERI - KONDITORI - LUNSJMAT
Go to content
OM OSS
VÅR VISJON
Bakst&Brygghuset  startet i september 2016.
 
Vår filosofi er at alt skal smake godt. Derfor har vi få sorter, for gode bakervarer handler om å ha tid.  Alle brødene våre er langtidshevet. Det gir brød med god smak og god holdbarhet, der viktige næringsstoffer blir ivaretatt.  Fra vi lager første del av deigen, tar det ca. 36 timer før brødet er ferdig steikt. Deigen hviler ca. 15 timer før den blir blandet i ny deig og eltes ferdig. Så hviler den i halvannen time, før vi deler deigen opp i passelige emner og former det til brød og setter det i kjølerom. Der hever det langsomt til neste morgen, og vi steiker i en stor moderne steinovn så brødene får en knasende god skorpe og en deilig aroma.
 
Vi bruker de beste råvarer, og det brukes kun meierismør i boller og kaker. Ferske egg fra Troppå gård til bolle- og kakedeigene våre. Mel kommer fra Lantmannen, og er malt på steinkvern.
 
Vi  som baker for deg er 3 med fagbrev baker, 2 med fagbrev konditor, 1 med mesterbrev, og 1 som diplom baker.
 
Vi har rikholdig utvalg av påsmurt: baguetter, rundstykker, foccacia og blingser av surdeigsbrød, samt påsmurt mat. Av brød finnes det noe for enhver smak. Fra barnas favoritt havrebrød, til kornbrød, surdeigsbrød og bestselgeren grovbrød. Populære er også våre rundstekte brød som landbrød, mørk og lys åsabu og valnøttbrød. Eller vårt speltbrød med en god smak av surdeig. For ikke å glemme vår danske favoritt rugkjernebrød. Julebrød og vørterbrød, bakt med meierismør og rikelig med rosiner og sukat, får du i sesongen.
 
Se vår spennende kakedisk, der vår nederlandske konditor kan lage noe for enhver smak. Fra bergenske tradisjoner som marsipan snitt, romboller, napoleonskaker. Men også suksessterte med kaffekrem. Eller et moussekakestykke, eplekake med krem, eller brownie som smelter i munnen.
 
Vi har stort utvalg i kaker til alle anledninger. Fra bergenske klassikere Hvit Dame i forskjellige størrelser til masse kaker med forskjellig smak: sjokoladekake, frukt terte, bryllupskaker, spesialkaker, vi har mousse kaker i mange forskjellige smaker. Kom gjerne innom og snakk med vår flinke konditor og få ideer til spesielle anledninger.
 
Våre populære boller er store, luftige og saftige. Fra bestselgeren kanelsnurr med hjemmelaget vaniljekrem til skolebolle og skillingsbolle.

Med vennlig hilsen
Øystein Hoff
Daglig leder
Våre varer kan også kjøpes hos:
 
Bunnpris Torggaten- Bunnpris Møllendal - Bunnpris Nøstegaten - Bunnpris Markveien -
Bunnpris Knarvik - Bunnpris Smiberge - Joker Sandvikstorget
Joker Spilde - Joker Sandviken - Knarvik Thai Kafe - Ostereidet Kro
ADRESSE
Liamyrane 6
5132 Nyborg Åsane

ÅPNINGSTIDER
Man - Fre:  07.00 - 17
Lørdag:      08.30 - 16
Søndag:     09.00 - 15
BAKST&BRYGGHUSET AS
Telefon: 907 04 917
2020 © Nettsiden eies av Bakst&Brygghuset AS.
Back to content